fbpx
Autobelettering: Een rijdend visitekaartje
14 april, 2020
 
 

JackPrint heeft een warm hart voor het goede doel

Bij JackPrint zorgen we niet alleen voor leuke materialen, producten of visuele communicatie toepassingen. Eveneens ondersteunen we met plezier verschillende goede doelen en bijhorende acties. Wanneer we ons steentje (hoe klein het ook is) kunnen bijdragen aan een betere samenleving, dan doen we dat graag.

We hopen oprecht dat deze actie heel wat geld oplevert voor Alderande Zodat mensen met een sociale achterstand zich via Alderande Werken kunnen laten begeleiden voor een betere toekomst

Jasper Van Buggenhout

 
Think local act global

We zorgden voor 5 mooie foto’s van verschillende Lokerse taferelen voor Studio Brussel de warmste week. Alderande zal deze tentoonstellen en vervolgens worden deze portretten geveild.

ALDERANDE ondersteunt in de regio Lokeren volwassenen met een beperking bij het uitbouwen van hun leven. Het is onze uitdaging om eenieders dromen en verlangens te vertalen in concrete realisaties op het vlak van Wonen, Werken en Vrije tijd

We hopen oprecht dat deze actie heel wat geld oplevert voor Alderande Zodat mensen met een sociale achterstand zich via Alderande Werken kunnen laten begeleiden voor een betere toekomst.

 
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Toegevoegd aan je winkelwagen

JackPrint heeft een warm hart voor het goede doel

Specificaties
Bestelling snel in huis? Bestel vóór 16.00 uur.